Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه «واشنگتن پست» اخیرا در گزارشی فاش کرد که دولت آمریکا انجام یک آزمایش اتمی را بررسی کرده است.

 

بر اساس این گزارش، موضوع انجام یک آزمایش اتمی در جریان نشست آژانس‌های امنیتی آمریکا مطرح شده است.

این موضوع به عنوان گزینه‌ای در برابر ادعای تلاش روسیه و چین برای انجام آزمایش‌های اتمی آمریکا مطرح شده و این در حالی است که مقام‎های دولت آمریکا هیچ مدرکی بر این ادعای خود ارائه نداده‎اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگاهی به آزمایش‌های اتمی که از سوی واشنگتن تا پیش از سال ۱۹۹۲ انجام داده، نشان می‌دهد که ادعا‌های این کشور در زمینه کنترل تسلیحات و عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای کاملا بی اساس بوده و واشنگتن طی دهه‌های اخیر بدون توجه به قوانین بین المللی، برنامه تسلیحات هسته‌ای خود را پیش برده است.

آمریکا بین سال‌های ۱۹۴۵ تا ۱۹۹۲، ۱۰۳۲ آزمایش هسته‌ای انجام داده که این آزمایش‌ها نه تنها جان بسیاری از افراد را گرفته بلکه اثرات ناشی از آن‌ها تاکنون نیز باقی مانده است؛ برخی از مناطقی که این آزمایش‌های هسته‌ای در آن‌ها صورت گرفته پس از گذشت چند دهه همچنان غیر قابل سکونت هستند.

سازمان کنترل تسلیحات گزارشی منتشر کرده که نشان می‌دهد آمریکا ۱۰۳۲ آزمایش هسته‌ای را انجام داده است.

این آزمایش‌های هسته‌ای در سایت «نیومکزیکو، نوادا و جزایر مارشال» انجام گرفته‌اند.

این در حالی است که تاکنون در مجموع ۲۰۵۵ آزمایش هسته‌ای در جهان انجام شده و نخستین آزمایش هسته‌ای آمریکا نیز سال ۱۹۴۵ در نیومکزیکو انجام گرفته است.

مجموعه‌ای از آزمایش‌های اتمی آمریکا که آثار بسیار زیانباری بر روی ساکنان محل انجام این آزمایش‌ها داشته، در «جزایر مارشال» انجام شده است.

در فاصله بین سال‌های ۱۹۴۶ تا ۱۹۵۸ در جزایر مارشال و به خصوص «بیکینی آتول» ۶۷ آزمایش هسته‌ای انجام داده که عواقب این آزمایش‌های هسته‌ای فاجعه بار است.

از روز یکم جولای سال ۱۹۴۶ این آزمایش‎ها با پرتاب یک بمب ۲۱ کیلوتنی بر فراز «بیکینی» به عنوان شمالی‌ترین جزیره، مجمع الجزایرمارشال آغاز شد و در طول ۱۲ سال پس از آن آمریکا با این ادعا که آزمایش‌ها «در راستای منافع بشریت» است، ۶۷ آزمایش هسته‌ای انجام داد.

قدرت انفجاری غیرقابل باور این آزمایش‌های هسته‌ای به مطور میانگین برابر با روزانه ۱.۶ بمب هیروشیما بود.

در سال ۱۹۵۸، آخرین سال آزمایش‌های هسته‌ای در جزایر مارشال، آمریکا انفجار‌هایی را در این منطقه انجام داد که از نظر بسامد و مقیاس شوکه کننده بودند.

آمریکا بین ماه‌های آوریل تا آگوست سال ۱۹۵۸ روزانه ۲ بمب هسته‌ای منفجر می‌کرد و یا آزمایش‌های پی در پی را روز به روز انجام می‌داد، در طول کمتر از ۴ ماه ۳۳ بمب اتمی منفجر شدند که نیمی از این انفجار‌ها در «بیکینی آتول» و «اینوتاک آتول» انجام شدند.

این آزمایش‌ها منجر به شیوع گسترده بیماری، سقط جنین و خالی از سکنه شدن این جزایر شدند.

بر اثر این آزمایش‎های اتمی بسیاری از جوامع آواره شدند، از سرزمین اجدادی خود جدا شده و مجبور شدند زندگی جدید را در جزایری ناآشنا آغاز کنند که در آن حقی نداشتند.

در دهه‌های بعد نیز تیروئید، لوسمی، سرطان معده، روده و دیگر انواع سرطان آثاری بودند که از این آزمایش‌های هسته‌ای به جای ماندند.

اگرچه امروزه قدرت بمب‌های اتمی مانند آنچه که در جزایر مارشال منفجر شد و «آتش و خشم» آن‌ها برای مردم آمریکا انتزاعی به نظر می‌رسد، اما مردم جزایر مارشال این موضوع را دیده‌اند، با آن زندگی کرده‌اند و با آثار مرگبار آن جان باختند.

علاوه بر این، موضوع قابل توجه دیگر این است که آمریکا با وجود ادعا‌های بی اساسی که مطرح و دیگر کشور‌ها را در ارتباط با تسلیحات هسته‌ای متهم می‌کند، اما با در پیش گرفتن سیاستی ریاکارانه، نه تنها برنامه تسلیحات هسته‌ای خود را دنبال کرده بلکه تنها کشوری است که در جنگ از بمب اتمی استفاده کرده است.

دولت کنونی آمریکا، اما پا را از این حد نیز فراتر گذشته و ضمن توسعه مخفیانه زرادخانه هسته‌ای این کشور، با اتهامات زنی علیه کشور‌های دیگر، تاکنون از پیمان‌های کنترل تسلیحات مهمی مانند «پیمان منع مشوک‌های هسته‌ای میان برد و کوتاه برد با روسیه» و «پیمان آسمان‌های باز» نیز خارج شده است.

منبع: میزان

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: آزمایش های هسته ای آزمایش های اتمی تسلیحات هسته ای آزمایش هسته ای آزمایش ها جزایر مارشال انجام داده هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۵۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام فرآیند جابه‌جایی تعدادی از ساکنان کوی فلسطین شهر زنجان

به گزارش خبرگزاری مهر، جعفر قزوینیان در جلسه ارائه گزارش دستگاه‌های اجرایی با هدف نهایی و عملیاتی کردن فرآیند جابه‌جایی کوی فلسطین، اظهار کرد: در سفر دور اول رئیس جمهوری به استان زنجان دستور تسریع در رفع مشکلات و جابه‌جایی ساکنان محله کوی فلسطین از سوی رئیس جمهوری صادر شد و در این راستا مطالعات اجتماعی توسط اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان انجام شد.

وی بیان کرد: با پیگیری و تلاش استاندار و هماهنگی انجام‌شده تعدادی از واحدهای مسکونی در اولویت اول برای جابه‌جایی قرار گرفتند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با بیان اینکه بعد از سفر رئیس جمهوری به استان طرح جابه‌جایی کوی فلسطین از اولویت‌های مهم اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان شد، گفت: با هماهنگی‌های انجام‌شده چهار واحد مسکونی در منطقه کوی فلسطین زنجان که در اولویت بودند، پارسال در سفر دور دوم رئیس جمهوری به استان به پروژه‌های نهضت ملی مسکن انتقال داده شدند.

قزوینیان با بیان اینکه فرآیند جابه‌جایی تعدادی از ساکنان کوی فلسطین تا چند ماه آینده به پروژه‌های نهضت ملی مسکن در حال انجام است، ادامه داد: متقاضیانی که واحد مسکونی آنها در محدوده راه‌آهن قرار دارد و زنان سرپرست خانوار، در اولویت برای جابه‌جایی‌اند.

وی گفت: همزمان با احداث و تحویل واحدهای نهضت ملی مسکن، ساکنان کوی فلسطین هم براساس اولویت در چند مرحله جابه‌جا می‌شوند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با بیان اینکه جابه‌جایی ساکنان کوی فلسطین به پروژه‌های نهضت ملی اهمیت زیادی دارد، افزود: باید مسائل و مشکلات پیش روی انتقال ساکنان کوی فلسطین به پروژه‌های نهضت ملی مسکن هرچه سریع‌تر حل شود.

کد خبر 6091152

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • پیشگویی ترسناک نوستراداموس زنده جهان؛ منتظر تاریکی مطلق باشیـد!
  • جابه‌جایی تعدادی از ساکنان کوی فلسطین زنجان درحال انجام است
  • انجام فرآیند جابه‌جایی تعدادی از ساکنان کوی فلسطین شهر زنجان
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می‌کنیم
  • هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار سلاح هسته‌ای در لهستان